KleurEboeken

Omdat alles nu nogal kut en lastig is. En sommigen last hebben van paniek en angstaanvallen en stress.
Dan is het fijn om iets om handen te hebben, iets dat je wat afleiding geeft en ontspant.
Mocht je het leuk vindt om te kleuren, dan heb ik hier wat kleurEboeken voor je. GRATIS mense! en no strings attached: gewoon downloaden, printen en kleuren maar. Check ook even de tips hieronder!

CW: A4 kleurboek bevat extreemlinks materiaal!Tip1: de meeste tekeningen zijn redelijk fijn, dus het beste inkleurbaar met fineliners (of heel scherp geslepen potloden 🙂 ))))
Maar er zitten ook wat grovere tekeningen bij.
Evt kun je ze ook op groter formaat uitprinten?

Tip2: normaal gesproken maak ik de lijnen smoother dan dat ze nu zijn, dus schrik niet als het printresultaat je misschien iets tegenvalt. Ik heb wat gedoe met pc, dus geen beschikking over de juiste software. En hee, it’s for fun!

Tip3: bij de download link staat het formaat van de tekeningen (A4 of A5), staat ook in bestandstitel.
A5 printen op A4 papier: Kies voor ‘actual size + auto portrait/landscape’ dan wordt het – als het goed is- in het midden van een A4 geprint.
Als je kiest voor ‘actual size + portrait’ dan wordt het A5 bovenaan A4 geprint, zodat je het A4 vel na kleuren alleen nog maar doormidden hoeft te snijden of knippen. Mocht je dat willen.
E.e.a. is natuurlijk wel afhankelijk van je printer en evt. andere instellingen.

Tip4: tijdens het kleuren een podcast luisteren, ook heel prettig! Zodoende gaan je gedachten niet alsnog met je hoofd aan de haal.