GuK gaat radio! (update 16/8)

Dinsdag 30 augustus is dan eindelijk ! de eerste uitzending van Groeten uit Klotestad! HOERA! Het scifi doemfeuilleton hoorspelgebeuren met heel veel muziek zal vanaf 22:00 uur gelivestreamed worden, waarbij de meerwaarde is dat er dan ook sfeerverhogend BEELD bij te zien is. Na die datum kun je de streams nog wel terug LUISTEREN (dus zonder beeld).

“Het is 2163. Nederland is verworden tot één grote stad, Klotestad in de volksmond.
De energietransitie , die nu zo hard nodig is in 2022, verliep veel te traag. Het werden grimmige tijden en een anderhalve eeuw van rampen, oorlogen, honger en ziekten.
Veel diersoorten stierven uit, en ook de mens hield het bijna niet meer vol.
Bijna.”

Voor wie de website al eens verder gelezen heeft: het feuilleton zal een mixture zijn van oude en nieuwe teksten, soundsscapejes, en verder heel veel muziek. Tja, je moet gewoon maar een keer luisteren (en kijken!), dan snap je het misschien.

Deze 1e uitzending is wel een tryout, in de zin dat ik niet weet of het platform van mijn keuze wel deze videotoeren van mij kan waarderen. Ik hoop het, want ik heb er erg veel tijd in gestoken. En liefde, vooral ook veel liefde! 🙂
De uitzending duurt tot iets als half twaalf (maar dat zal wel weer uitlopen, mijzelve kennende).
Anyway, ik hoop dat jullie komen luisteren.
Check 30 aug deze website en/of de linktree etc voor de link naar de livestream.

Verder zou ik nog van alles er over kunnen vertellen. Bijvoorbeeld over dat je ook mee kunt doen! Bizar! Maar dan heb ik nog wel veel uit te leggen, denk ik. Dus dat komt nog wel een andere keer.
Ben je bang iets te missen? Abonneeneer je dan maar op de Groetenbrief.